Ervaringen

LAAT JE INSPIREREN DOOR ANDERE POWERSLIMMERS

serena voorserena naVoor de zomer besloot ik dat er toch wel een paar kilo's vanaf mochten. Dit hoopte ik te bereiken middels PowerSlim. Tijdens het dieet heb ik het voornamelijk zo goed volgehouden dankzij mijn fijne begeleiding van Monique! Nu, inmiddels twee maanden later, ben ik nog steeds op gewicht. De begeleiding tijdens mijn 'afvalrace' heb ik als zeer prettig ervaren en zelf de zorg nadat ik op gewicht was heeft mij weer goede moed gegeven.

Serena


yvonne vooryvonne naIk ben Yvonne Perisutti, 48 jaar oud en woonachtig in IJmuiden.
Ik heb de afgelopen jaren diverse pogingen ondernomen om af te vallen (noem een dieet en ik heb dit wel geprobeerd) maar dat liep iedere keer uit op een teleurstelling.
Op 21 april 2015 ben ik begonnen met PowerSlim n.a.v. een advertentie van Roma Skincare in de plaatselijke krant. Ik ben 1.65 m en woog op dat moment 92,4 kg. Ik heb op internet gezocht hoe dit werkte en was meteen enthousiast over het concept. Dit keer was ik er zeker van dat het me nu wel ging lukken en...... zie mij nu 5 maanden later 23 kg lichter.
Wat mij voornamelijk aanspreekt is de persoonlijke begeleiding die je krijgt en het feit dat je na het behalen van je streefgewicht je nog een jaar gecoacht wordt.

Yvonne


ivonne voor1ivonne na1Hallo ik ben Ivonne en ik wil iets vertellen over hoe ik 12 kilo ben afgevallen in 8 weken met PowerSlim. 8 Weken geleden ben ik via een vriendin bij Monique terecht gekomen om af te vallen en ik woog toen 80 kilo. In het begin dacht ik oké, ik wil het graag dus ga er ook voor. Monique heeft me uitgelegd hoe ik moest beginnen met de voeding van PowerSlim en wat je wel mag en niet mag. Je zou denken je mag niets eten maar ik kan je vertellen dat je heeeeel veel mag en het is heel goed te doen. Of je 5 kilo of 20 kilo wilt afvallen met een beetje wilskracht en doorzettingsvermogen moet het lukken.

Veel succes

Ivonne


10955719 1020626924618512 3871601839660240047 n