Hoe werkt power slim

Power slim betekent niet minder eten, maar anders eten.

Je hebt keuze uit meer dat 120 verschillende producten, variërend van muesli, stracciatella yoghurt, broodjes en repen tot pasta, heerlijke smoothies, desserts en zelfs ijs. 

Power Slim streeft naar producten met natuurlijke ingrediënten. Zo worden de huidige zoetstoffen bijvoorbeeld vervangen door o.a Stevia. Ook bevatten de nieuwe Premium Power Slim producten minimaal 20gr eiwit per portie. Dit zorgt voor een betere kwaliteit en nog betere resultaten. Verder worden er extra vezels toegevoegd voor een goede darmwerking, extra kalium voor een goede bloeddruk en een goede energiehuishouding in de spieren en ten slotte Chroom dat een bijdrage kan leveren aan een stabielere bloedsuikerspiegel.

Bij de lunch of avondmaaltijd voeg je een portie groente of rauwkost toe, en eventueel vlees of vis. 

De producten bevatten alle bouwstoffen die je lichaam nodig heeft, maar zeer weinig brandstoffen. Dit betekent dat je lichaam de vetreserves moet gaan verbranden om aan de nodige energie te komen. 

Je begint met een starterspakket met daarin 45 producten in verschillende smaken. Je kunt zo kennis maken met de producten en uittesten welke producten jij het lekkerst vindt.

In het starterspakket zit ook een brochure met uitleg en het Power Slim kookboek met 14 handige voorbeeld weekmenu’s en meer dan 80 lekkere recepten. 

Na het starterspakket kun je wekelijks je menu samenstellen met de producten die jij lekker vindt. 

In tegenstelling tot crashdiëten, moet je bij Power Slim juist eten om af te vallen. Ongeveer 6 keer per dag en om de 2,5 uur. 

Verbaasd? Probeer het maar en je zult het zien, duizenden mensen gingen je voor.


 

10955719 1020626924618512 3871601839660240047 n